Usi de garaj rezidentiale pentru tine

 

            In ultima perioada pe piata din Romania au aparut multpile oferte pentru usi de garaj rezidentiale. Compania noastra va ofera astfel de usi la cele mai bune preturi, fara a face rabat de la calitate. De asemenea, diversitate modelelor si tipurilor de usi fac ca oferta noastra sa fie si mai tentanta.

            Aceste usi de garaj se pot monta pe orice fel de cladire, indiferent de materialul de constructie a acestora, aceasta datorita sistemelor de montaj adaptabile. Aceste usi sunt prezente intr-o gama variata de culori, lucru ce va face ca ansamblul de usa sa se incadreze perfect estetic in ansamblul dumneavostra.

            In ceea ce priveste siguranta in folosire puteti sta linistit, deoarece usile de garaj pe care vi le punem la dispozitie sunt concepute astfel incat sa previna accidentele si sunt prevazute cu multe elemnte de siguranta. Nu va veti prinde degetele si nici veti fi lovit in cazul in care arcurile se rup. Rezistenta la uzura a usilor pe care vi le propunem este si ea de calitate superioara. Usile noastre rezidentiale ofera o garantie de folosire de pana la 30.000 de cicluri, presupunand ca le folositi in conditii normale de folosinta.

            Materialele folosite la fabricarea acestor usi sunt de cea mai buna calitate, de la chederele EPDM, panouri tip sandwich din otel galvanizat vopsit cu pudra printr-un procedeu care asigura o executie de durata si pana la role de culisare teflonate din otel inoxidabil si profile din aluminiu extrudat. Datorita acestora produsul final asigura calitate, eficienta si fiabilitate.

            Panourile care constituie noua dumneavoastra usa au si calitati termice de invidiat, oferind un indice termic de transfer de 0,9w/mp, indice superior altor solutii. Izolatia care face acest lucru este facuta din spuma poliuretanica de densitate mare, aflata intre panourile tip sandwich. In plus, chederele EPDM asigura o inchidere etansa a usii de garaj, oprind astfel transferul de aer intre exterior si interior. Garajul dumneavoastra nu va fi frigouros si factura la caldura nu va fi mai mare.

            Compania noastra va ofera o gama larga de optiuni si suport spre a inlesni alegerea usii perfecte pentru dumneavostra. Aceste optiuni includ alegerea unei ferestre, grile de ventilatie, usa de acces pietonal sau un deblocator exterior pentru varianta cu actionare automata, etc. De asmenea, culoarea si modelul usii sunt de asemena parte din optiunile cu care va prezentam usile de garaj. Astfel, va permitem sa alegeti modelul si culoarea ideala pentru viitoare dumneavoastra usa de garaj.

            Exista doua variante de actionare pentru orice fel de usa, automata (actionare electrica) si manuala (actionare cu reductor pe lant). Ambele tipuri sunt extrem de usor de folosit pentru ca sunt prevazute cu sisteme ingenioase de actionare. Chiar si usile de garaj cu actionare manula sunt usor de inchis si deschis.

            Livrarea se face la maxim o luna dupa lansarea comenzii, inclusiv montajul. In cazul in care usa dorita se afla pe stoc, livrarea si montajul poate fi facut in doar cateva zile de lucru.

           

Caracteristici tehnice:

  • Materiale: panouri din otel tip sandwich (panouri termoizolante) cu intarituri in zona prinderii balamalelor, vopsite in camp electrostatic oferind un grad mare anticoroziune
  • Izolatie termica: izolatia termica este oferita de spuma poliuretanica ecologica care ofera un indice termic de transfer de 0,9w/mp
  • Etansare: etansarea se face prin utiliazrea garniturilor EPDM pe intreg conturul usii de garaj
  • Sistemul de rulare: sinele de culisare sunt fabricate din otel galvanizat, role de culisare teflonate si cu rulmenti, cablu de tractiune din otel galvanizat
  • Actionare: actionarea usii de garaj se poate efectua in doua moduri, manuala sau cu actionare electrica, cu telecomanda
  • Siguranta: usile de garaj sunt prevazute cu panouri „finger safe” (siguranta contra prinderii degetelor), sisteme contra ruperii arcurilor

 

Pentru o oferta personalizata va rugam apasati aici, iar daca aveti alte intrebari va rugam apasati aici.

Additional information