Automatizari usi de garaj rezidentiale

            Cu automatizarile marca NICE puteti actiona orice tip de poarta si garaj.

Usile de garaj rezidentiale sau cele industriale, sunt mult mai simplu de actionat daca sunt prevazute cu un mecanism electric de deschidere/inchidere marca NICE. Desi va ganditi ca un sistem de acest fel costa mult, va ganditi gresit. Diferanta de pret intre usile de garaj cu actionare manuala si cele cu actionare electrica este mica, aproximativ 20 de procente, insa cu https://customcollegeessays.com/blog/essays-for-college timpul veti observa ca investitia a meritat fiecare banut.

Beneficii 

Utilizand aceste sisteme automate de actionare sunteti in primul rand in siguranta pentru ca in orice fel de situatie va veti afla, usa va proteja integritatea dumneavoastra corporala cu ajutorul sistemelor de siguranta moderne si acreditate conform normelor europene din acest segment.

            Al doilea mare avantaj al utilizarii acestor sisteme automate este lipsa totala de efort la actionare, printr-o simpla apasare a unui buton usa se deschide sau se inchide in cel mai scurt timp, silentios si fara efort. Nu va veti mai uda daca ploua, nu trebuie sa mai lasati masina pornita in strada pentru a cobora sa deschideti si sa inchideti poarta sau garajul, nu va veti mai face griji ca ati uitat poarta sau garajul deschis, permitand copiilor sau cainelui sa iasa in strada.

In cazul in care usa de garaj este prevazuta cu automatizare NICE, nu mai este cazul sa se monteze un alt tip de inchidere pentru ca usa de garaj sau poarta sa ramana blocata, ca si in cazul in care nu este prevazuta cu automatizare, caz in care necesara utilizarea unei yale exterioare care sa permita inchiderea usii de garaj.

In fine, printr-o singura apasare de buton scapati de multe griji...

 

           

 

Pentru orice fel de intrebari apasati aici, iar pentru o oferta personalizata va rugam apasati aici.

Additional information